Niklas Carsten ist neuer Kooperationspartner bei WoGu-Scouting / Niklas Carsten from Hamburg is the new business partner of Wogu-Scouting

unnamedWir freuen uns, mitteilen zu dürfen, dass wir einen neuen Kooperationspartner im Bereich Scouting haben. Niklas ist selber seit mehr denn 5 Jahren erfolgreich als Model unterwegs, zuletzt (in 2015) für mehrere Wochen in Indien. Er hat beste Connections zu Model Agenturen in Deutschland, besonders zu commercial agencies. Auch wird er geeignete Models auf den indischen Markt bringen. Seine Mail lautet: modelmanagement@niklascarsten.com.                     We are proud to announce that Niklas Carsten, who lives in Hamburg, will be a new partner of Wogu-Scouting. Niklas, model and athlete (studied sports) about Niklas: After working as a model at Abercrombie & Fitch in different cities of Germany, I am now exclusively dedicated to the fashion world. I started my model career almost five years ago in Hamburg. Besides being a model I started my own scouting company. Together with my partner Wolf Gust from Wogu-Scouting, I am pushing talented Newcomer into national and international model business. My mail: modelmanagement@niklascarsten.com.

5. Oktober 2015 Allgemein

Springe zur Werkzeugleiste